jasa

Anjeun bakal boga cadangan dipercaya tina mesin HOFEN Sistim pelindung pikeun jalan sukses kalawan inovasi kontinyu kami sarta pangwangunan.

Tentang Kami

  • 222222

Gawe bareng saprak 2012

Hofen mesin (Shanghai) CO., LTD., Diadegkeun dina 2012, mangrupakeun produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung jasa tina nyertakeun bellow, nyertakeun baja telescopic, apron nyertakeun jeung gulung-up aprons.
Meunang ISO 9001, SGS na TUV sertipikat ti auténtikasi pihak-katilu. Geus éta supplier of DMG na Zeiss leuwih 5 taun dugi ayeuna. Produk urang anu oge diékspor ka klien individu di Jerman, Australia sarta Kanada. Pemesanan OEM na ODM ogé tampi.
Naha milih hiji produk ayeuna ti katalog kami atawa néangan bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, puseur layanan palanggan kami geus sadia sasuai sourcing Anjeun.

Urang kudu leuwih ti 7 taun pangalaman produksi sarta ékspor bisnis.

WhatsApp Online Chat!