Sherbime

Ju do të keni backup të besueshëm të sistemit mbrojtës makinë Höfen në rrugën e suksesit me risi tonë të vazhdueshme dhe zhvillimit.

Rreth nesh

  • 222222

Punuar që nga viti 2012

Makineri Hofen (Shanghai) CO., LTD., E themeluar në vitin 2012, është një prodhues profesional të angazhuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbim të mbulon më poshtë, çeliku mbulon largpamës, platformës mbulon dhe roll-up kalata.
Get ISO 9001, SGS dhe TUV certifikatën nga vertetimi palës së tretë. Kanë qenë furnizuesi i DMG dhe Zeiss mbi 5 vjet deri më tani. Prodhimet tona janë të eksportohen edhe për klientët individual në Gjermani, Australi dhe Kanada. OEM dhe ODM urdhërat janë të mirëpritur gjithashtu.
Nëse zgjedhjen e një produkti aktual nga katalogu ynë ose duke kërkuar ndihmë inxhinierike për aplikimin tuaj, qendra jonë shërbimi ndaj klientit është në dispozicion për kërkesat tuaja ndihmuese.

Ne kemi më shumë se 7 vjet përvojë e prodhimit dhe eksportit të biznesit.