layanan

Sampeyan bakal duwe serep dipercaya saka mesin HOFEN sistem protèktif kanggo dalan kang sukses karo inovasi dadi kita lan pembangunan.

Babagan awake dhewe

  • 222222

WORKING Wiwit 2012

Hofen machinery (Shanghai) CO., LTD., Diadegaké ing 2012, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka isine puniki, isine baja teleskop, apron isine lan muter-up turut.
Njaluk ISO 9001, SGS lan TUV certificate saka bukti asli pihak katelu. Wis Supplier saka DMG lan Zeiss liwat 5 taun nganti saiki. Produk kita uga dièkspor klien individu ing Jerman, Australia lan Kanada. Pesenan OEM lan Potongan uga tampi.
Apa milih produk saiki saka Katalog kita utawa seeking pitulungan engineering kanggo aplikasi, pusat layanan customer kita kasedhiya kanggo syarat Sourcing Panjenengan.

We kudu luwih saka 7 taun pengalaman saka produksi lan ekspor bisnis.

Tampilan Online Chat!